Ενισχυτική Διδασκαλία

ο Ναός μας ξεκίνησε μια προσπάθεια για την οργάνωση τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, προκειμένου να βοηθήσει μαθητές της ενορίας μας, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.Τα μαθήματα παρέχονται σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου από καθηγητές που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Θα εκτιμούσαμε πολύ τη διάθεσή σας να σταθείτε αρωγοί στο δύσκολο έργο μας, παρέχοντάς μας δωρεάν βοηθήματα του εκδοτικού οίκου σας.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι: Αρχαία από πρωτότυπο, Αρχαία από μετάφραση, Μαθηματικά, Γλώσσα, Κείμενα, Φυσική, Χημεία. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ευχόμαστε ολόψυχα,υγεία και πλούσια την ευλογία Του Θεού!

Ενοριακό Συσσίτιο

 «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ & ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΣ & ΑΓΑΠΗ»

Το Ενοριακό μας Συσσίτιο έλαβε σάρκα και οστά το ετος 2011. Όλο αυτό το διάστημα δώσατε απλόχερα την αγάπη σας και δείξατε την αλληλεγγύη σας στο συνάνθρωπό μας, ο οποίος δοκιμάζεται, υποφέρει και έχει άμεση ανάγκη στήριξης για την επιβίωσή του. Φτάσαμε σε σημείο να μπορούμε καθημερινά να μοιράζουμε ένα πιάτο, με το φαγητό της αγαπης και τον άρτο τον επιούσιο στον αδελφό, το γέροντα, τη γερόντισσα, τον ασθενή, τον άστεγο, τον άνεργο και απελπισμένο, τον ξεχασμένο και παραμελημένο από την απάνθρωπη κοινωνία, την οποία εμείς διαμορφώνουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε αυτόν τον καθημερινό αγώνα της ανθρωπιάς.

Οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε είναι:

  • Φέρνοντας τρόφιμα (ζυμαρικά, λαχανικά, μπαχάρια, κρέας, όσπρια, ό,τι δηλαδή χρειάζεται για το μαγείρεμα.
  • Με χρήματα, που μπορείτε να ρίχνετε στο κυττίο του συσσιτίου, που βρίσκεται στην είσοδο του Ναού.
  • Σε περίπτωση μνημοσύνου, αντί για τραπέζι, μπορείτε να αναλάβετε το φαγητό μιας ημέρας, αγοράζοντας τα υλικά.
  • Με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τα κεριά στο σπίτι του κεκοιμημένου, χρήματα που κατά την παράδοσή μας γίνονται φιλανθρωπία για την ψυχή του.

© 2019 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

Follow us: