Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου έγινε στην ενορία μας ο Αγιασμός των Κατηχητικών. Υποδεχτήκαμε με χαρά και συγκίνηση τα παιδιά της ενορίας ευχαριστώντας τον Θεό για την ευλογία να συναντηθούμε πάλι πρόσωπο προς πρόσωπο, ύστερα από τα δύο πολύ δύσκολα χρόνια της εξ αποστάσεως κατήχησης με τις τηλεδιασκέψεις και την “αγάπη κατ’οίκον”. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τα ίδια τα παιδιά για την καλή θέληση και την αγάπη προς την ενορία αλλά και τους εκλεκτούς και πολύτιμους συνεργάτες της νεότητας.
Τα Κατηχητικά θα γίνονται κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία και θα λειτουργούν οκτώ τμήματα. Είναι ευπρόσδεκτα όλα τα παιδιά από την ηλικία των Προνηπίων έως και της Γ’ Λυκείου. Οι Κατηχητές μας είναι όλοι καταρτισμένοι, έχουν παρακολουθήσει επιμορφωτικά Σεμινάρια και έχουν αποφοιτήσει οι περισσότεροι από την Σχολή Κατηχητών της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Ακολουθώντας τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου και της Ιεράς Μητροπόλεως θα ισχύουν τα παρακάτω μέτρα και παρακαλούμε για την τήρησή τους:
Οι γονείς και συνοδοί να μην εισέρχονται στον χώρο των μαθημάτων.
Οι Κατηχητές και τα παιδιά θα φοράνε προστατευτική μάσκα.
Τα παιδιά θα προσέρχονται με το αρνητικό self test που είχαν μαζί τους την Παρασκευή στο σχολείο τους.
Οι Κατηχητές θα προσέρχονται με ένα από τα παρακάτω: πιστοποιητικό νόσησης, εμβολιασμού, αρνητικό PCR ή Rapid τεστ.
Αν το παιδί μας έχει οποιοδήποτε σύμπτωμα ίωσης, δεν το στέλνουμε στο Κατηχητικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τους συνεργάτες της Νεότητας, την πρεσβυτέρα Αναστασία, την πρεσβυτέρα Γεωργία, την Ελένη, την Ευδοξία, την Θεοδώρα, την Αγγελική, τη Μαρία, τη Ζωή, τη Ζωή, τη Μαρίνα, τη Θεοδώρα, τη Νίκη, την Άννα, τον Γιώργο, τον Κωνσταντίνο, τον Νίκο, τον Κωνσταντίνο, τη Ραφαέλα, τη Μαρία, την Αναστασία, τον Χρήστο, τον Αντώνη, τον Μιχάλη, τον Δημήτρη, τον Κωνσταντίνο, όσους ενδεχομένως ξέχασα αλλά και τους αφανείς υποστηρικτές αυτής της διακονίας, που συνθέτουν όλοι μαζί την εκπληκτική ομάδα των στελεχών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας. Με τη βοήθεια του Θεού, την ευχή του Μητροπολίτη μας και την καλή διάθεση όλων ευελπιστούμε ότι και η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη ευλογίες!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

two + 20 =